Yoga og vandring i Marokko, April 2018

Yoga og vandring i Marokko og Atlasbjergene (8 dage).

Få alt det herhjemme på afstand, og få nye perspektiver på hverdagen.

Tag med på yoga- og vandrerejse til Atlasbjergene i Marokko.

 

Giv tid og mærk dig selv. Kom ned i gear og regenerer dit nervesystem. Rens ud i krop og sind med yoga, frisk luft og mindful vandring i de smukke Atlasbjerge.

Derfor yoga og vandring

Yogafilosofien er flere 1000 år gammel, og blev ’opfundet’ af de gamle yogier som opdagede, at de var mere i balance, når de levede på en bestemt måde og udførte bestemte handlinger.

På denne rejse, inviteres du med til hatha yoga og yin yoga. Hatha yoga vil typisk være simple flow og styrkende øvelser. Yin yoga er langsomme dybe stræk, typisk er du i passive stillinger i 3-5 minutter hvor du giver din hen til tyngdekraften. I begge yoga former får du god tid til at mærke efter, lytte til vejrtrækning og opøve mindfulness.

Der vil blive lagt vægt på asanas/øvelser som styrker dig, og som bidrager til udrensning og ro i krop og sind.

Det er vanskeligt at forklare – men der sker bare noget med os, når vi dagligt bevæger os mindful igennem Atlasbjergene. Vi mener, at der må være en magisk kraft i området? Eller måske er det renheden, stilhed og det rolige tempo? Kom og mærk med din egen krop.

Vi vandre dagligt 4-6 timer, og en enkelt dag kan du forvente at vandre ca. 8 timer. Du vil elske turen gennem små berber landsbyer. Vi krydser gennem floder hvor kvinderne vasker tøj og vander dyr, og gennem fantastiske bjergpas.

Der er rige muligheder for at vandre nogle timer alene i stilhed eller for at tale med resten af gruppe – hvad der passer bedst for dig på en given dag.

Du kan forvente, at dine oplevelser med yoga, vandring i naturen, roen og tiden til dig selv – vil slippe stress og andet, som kan have låst for din fulde vitalitet. Du vil være i støttende hænder på hele turen, da begge yogalærer også er udannende NLP coach’s.

Krop og psyke hænger sammen – og den fysiske og mentale udfordring er et absolut MUST! Når kroppen mindful inddrages, mærker du roen og klarheden mentalt.

Se mere om vores rejse, ved at klikke her.