Om yoga

Yoga er en flere 1000 år gammel filosofi, og betyder “forene”. Forene krop og sjæl. Forene det ydre og det indre. Forene dig og de andre osv.

Formålet med Yoga:  At opnå en højere tilstand af balance, glæde og lykke.

Ja tak!! Det søger vi vist alle, enig?

Der findes ca. 80.000 yoga asanas/øvelser, men udover den fysiske del, så indeholder yoga oprindeligt også en “guide” til sunde leveregler for fx opførsel, moral, mådehold og taknemmelighed, samt bl.a. åndedrætsteknikker.

Typisk praktiserer og underviser jeg Hatha yoga, som flow og/eller separate asanas, afhængigt af hvilket behov jeg føler hos deltagerne den givne dag. Formålet med Hatha, er at “styrke og rense kroppen, så vi er forberedte på at arbejde med vores sind”.

Der er en dybere mening med de forskellige asana. De er designet for 1000 vis af år siden, for at give dig en effekt på både krop og sind – for at øge effektiviteten af dine organer og kirtler, samt hormon- , nerve- og respirationssystem.

Yoga praktiseres med bevidsthed, nærvær og lav puls. Det handler om at af-stresse dit nervesystem, så din krop og dit sind “tør” slappe af og give slip. Krop og sind helbreder hele tiden sig selv, men allerbedst i afspændt tilstand – den naturlige tilstand – som snart hører til på listen over truede dyrearter?!

Yoga er designet til at hjælpe dig, med at fungerer endnu bedre i din hver dag.  Det kan sagtens være mega hårdt, eller super blidt, og kan passes ind præcist til dig.

Jeg krydrer min undervisning med masser af talt motivation, som dit sind bevidst og ubevidst tager ind – så du bliver fyldt op med selvværd og glad energi, til at håndterer det liv som du vælger.

Med yoga opnår du bl.a.:
  • Større mental ro
  • Styrke  og smidighed
  • Bedre fordøjelse og organfunktion
  • Bedre koncentration og mere overskud
  • Færre smerter
  • Balance – i både krop og sind
  • Større glæde og velvære

Jeg lover dig, at du vil mærke en forandring – efter bare få uger.

#egenomsorg#taknemmelighed#Sharingiscaring#

Se hvad andre siger her