Om mig og yoga

“Du er dygtigst til at undervise andre – i det som du selv har allermest brug for at lære” (Mike Dooley, Hay House)

Det gav så meget mening for mig, da jeg hørte denne sætning.

Jeg har selv stort behov for at fokusere på at finde mere glæde, balance, ro, taknemmelighed – leve livet – leve i nuet.  Derfor er jeg super bevidst om, at jeg gør mit allerbedste for at sprede det samme til dig.

For jeg tror  på, at når jeg bidrager til din og andres glæde, balance, lykke mv., så opstår der endnu mere positivt ladet energi omkring mig – og så kan jeg bare lade mig “omfavner” af alt det gode som vi sammen skaber, og som vi totalt har fortjent.

Nogle gange kan jeg bare føle mig så falsk. På overfladen ser du rap-anden der stille og blidt glider hen over vandet. Men under vandoverfladen, padler mine ben i vildskab, og jeg er lige ved at drukne.

Er jeg falsk? NEJ. Jeg holder bare stædigt fast i, at italesætte alt det, som jeg også selv har mest brug for at lære, og som jeg ønsker endnu mere af, for dig og for mig. Glæde, styrke, ro……………………

Her hjælper yoga mig. Det giver mig styrke, smidighed og balance – både mentalt og fysisk.

Vi kan! Vi vil! Vi samskaber

Jeg er en “skyskraber” – jeg skraber skyerne af himmelen, så sol, lys og glæde kan skinne ned på mig og dig. Fordi vi har fortjent det.