Det siger andre

  Jeg kan nærmest ikke undvære det <3

Og glæder mig altid til onsdag.
Det giver mig en ro og jeg går ud derfra med ny energi!
Så selv den dummeste dag ender ud med at blive en god dag?

Mette Hjort Andreasen

 
Jeg nyder at komme til dine yogatimer, da det giver så meget ro til både krop og sjæl. Det er en helt anden måde at mærke sin krop på i forhold til at svømme, løbe og cykle.
Henriette Henriksen
  For mig er yoga lig med sindets velvære. Jeg bliver bedre og bedre til at lukke tankerne ude, og koncentrere mig om bevægelserne. Jeg ville dog ønske, at jeg blev smidigere, hvilke jeg har lidt svært ved at få øje på ? Jeg har det rigtig godt efter en yogatime i dit selskab?

Cecilie Nielsen

  Synes det er skønt at være med til yoga undervisning – du er så livsbekræftende <3

AnneMarie Brix

  Jeg har kun positiv feedback.  Alle kan deltage på deres niveau.

Du giver gode og klare instruktioner, og så smitter dit positive væsen jo af på hele holdet. Så stor ros fra mig.

Jeanet Lindblad

  Jeg synes, du formår at skabe en positiv oplevelse HVER gang!

Jette Nielsen-man

  Jeg er så heldig, at jeg kan starte min uge hver mandag aften hos Tina og jeg glæder mig hver gang. Jeg bliver afslappet, finder ro og er fuldstændig i nuet.

Hos Tina træder du ind i et rum, der er fyldt med varme, omsorg og rummelighed. Hun er en skøn kvinde, der giver dig et ordentlig skud selvværdsboost. Jeg går hjem hver gang med en ekstra dejlig oplevelse.

Vinni Vanting Johansen

  Er helt vild med det der yoga  -skønt at mærke hvor godt det gør for ens krop og sind. Bare at nyde Tinas skjønne selskab og altid positive sind, bliver så glad i låget af det.

Helle Hougaard, Aars

 

 

 

 

 

Yoga hos Tina, er bare HELT fantastisk, utroligt godt for krop og sind. Tina gør bare noget ved ” en ” – er bare SÅ taknemlig for at JEG er med på holdet. Jeg er indstillet på at “droppe” andre ting til fordel for DIN yoga, der SÅ UTROLIG hvad det gør ved min krop og sind. Tak for det.

Susanne Jensen, Ærtebølle

 

Anja Rasmussen

 

 

Jeg er dybt taknemmelig for at Tina har lukket mig ind i hendes skønne “univers”både hendes cirkeltræning og efterfølgende yoga er den bedste start på ugen.

Anja Rasmussen, Aars

 

   Yoga hos Tina er noget helt specielt og noget man ikke vil være foruden! Det er ren selvforkælelse for kroppen og sindet. Ikke nok med det, er hun det mest jordsindet menneske, jeg længe har mødt.

Emma Mathilde Enemark Feveile