“Yoga på Klostret”

Yoga i en tidligere kloster kirke, på brede bløde ege planke. Badet i varmt lyst fra de rustikke virkevinduer og store lysekroner. Vitskøl Kloster er absolut et af de smukkeste scenerier yoga og mindfulness meditation.

Og nu bliver det en realitet. Vitskøl Kloster skal lave yoga retreats – og allerede i maj d. 23 til 25, 2018.

Så i dag var den sædvanlige tirsdags morgen yoga praksis flyttet til Vitskøl Kloster, for at lave en lille “fotoshoot”, til webside, FB mv.

Vores sædvanlige yogahold var på skønneste vis udvidet med en del af mit dejlige morgen ‘Puls & Styrke’ hold. Jeg er SÅ heldig! Omgivet af hjertevarm, åbne og kærlige mennesker., der altid er friske på en oplevelse. Tak.

Efter yoga og en kop kaffe, som eleverne på TAMU Vitskøl havde gjort  klar til os, fik vi rundvisning på klostret. Udover flere smukke rum som egner sig fantastisk til fester, konferencer, møder og lign. er der faktisk mulighed for overnatning i fine simple værelser. HVIS du altså tør måde den BLÅ DAME 🙂

Selvom de fleste af os bor lige i nærheden, så ved de færreste nok, at Vitskøl Kloster faktisk er arbejdsplads til unge som har haft en udfordrende start til deres liv og arbejdsliv. På TAMU Vitskøl er opgaven at etablere relevante jobs inden for landbrug, gartneri, hoteldrift (genrørring, servering/anretning), byggeri og vedligehold, samt kokke og køkkendrift.

Når vi bruger faciliteterne på Vitskøl Kloster, er vi altså med til, at skabe meningsfulde jobs til mennesker som trænger til vores støtte.

Som du kan se, er der derfor mange årsager til at jeg virkelig GLÆDER mig til de yoga retreats, som vi skal lave på Vitskøl Kloster 23.-25. maj og 4.-6. juni. Du gør en positiv forskel for dig selv – og mange andre.

Jeg håber du vil med på Vitskøl Kloster (Kan bookes uden overnatning).

Se mere her. Eller spørg mig. Kærligst. Tina