Ro – med børn og unge

 Foråret 2018 har sørme budt på mange nye oplevelser for mig – også i forhold til yoga og mindfulness.

Og jeg vil bare lige dele billederne med dig. Der er ikke så meget at sige, andet end at jeg bliver glad for, at kunne hjælpe andre med at finde lidt mere ro i hverdagen. Det kan være svært at hjælpe sig selv, så jeg øver mig.

Se nu bare dette skønne billede af 14. elever fra 0. og 1. klasse på Blære Friskole. Lærene var på kursus, så forældrene spurgte om jeg ville hjælpe med yoga.

Og jeg blev rigt belønnet. Med fint påskepynt, karse og søde børn. Hvor heldig kan man lige være.

 

 

 

 

Jeg fik også lov at møde 35 piger i 3. klasse i Østermark hallen. Deres seje lærerinder havde sammensat en spændende dag for dem, men fokus på bevægelse og kropslig fornemmelse.  Respekt.

 

 

 

Og gennem en længere periode havde jeg lejlighed til at møde elevener på Teknisk gymnasium hver dag. En super oplevelse. Men hvor har de unge meget at skulle forholde sig til. Pyyyy.

I yogaklassen var 2/3 drenge, som kunne mærke at det gav bonus til både muskler og ro i sindet. YES!!

 

 

Nå ja, så er jeg bare lige nød til at prale med dette. På teknisk gymnasium havde vi besøg af Chris Macdonald.  Han er f…… sej. Han gav os en motiverende opsang.  Først prioriter din søvn, så kost og derefter motion. BUM: